nieuws

Internos verlengt huurcontracten

Transacties

Internos Global Investors heeft twee huurcontracten verlengd.

Internos verlengt huurcontracten

Namens het Dutch Active Fund werd een langjarige overeenkomst gesloten met het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen voor 1.150 m2 kantoorruimte en 39 parkeerplaatsen aan de Prof. Eijkmanlaan 2-4 in Haarlem. Wagenhof Bedrijfsmakelaars begeleidde deze transactie namens de verhuurder

Verder ging Internos namens Alecta Pensionsforsakring Omsesidigt een langjarige huurverlenging en -uitbreiding aan met Locon Benelux. Het gehuurde in gebouw Bordeaux aan de Noordzeelaan 20-28 in Zwolle is met ruim 65 procent vergroot tot ongeveer 255 m2 kantoorruimte en vier parkeerplaatsen. KroeseTempert Bedrijfsmakelaars begeleidde deze transactie namens de verhuurder.

Reageer op dit artikel