nieuws

Hulshoff huurt 9.250 m2 logistieke ruimte in Amsterdam

Transacties

Hulshoff Opslag- en Archiveringsmaatschappij heeft aan de Casablancaweg 11 in Amsterdam 9.250 m2 logistieke ruimte gehuurd. Het betreft de grootste logistieke verhuurtransactie van dit jaar in Amsterdam. Internos Global Investors verrichtte de verhuurtransactie voor zijn fonds Invista European Real Estate Trust SICAF (IERET).

Hulshoff huurt 9.250 m2 logistieke ruimte in Amsterdam

Hulshoff Opslag- en Archiveringsmaatschappij heeft zich voor de lange termijn gecommitteerd aan deze locatie. Hulshoff is actief op het gebied van projectverhuizing, archiefbeheer en digitalisering. Het bedrijf is al gevestigd aan de Vasumweg in Amsterdam en breidt met het huren van de Casablancaweg 11 de opslag- en distributiecapaciteit verder uit. Het distributiecentrum ligt op bedrijventerrein Atlaspark, een nieuw en modern bedrijventerrein met een uitstekende bereikbaarheid. Schiphol Airport bevindt zich op 20 minuten rijafstand.

Industrial Real Estate Partners trad op namens Internos Global Investors. Jones Lang LaSalle was bij de verhuur betrokken. De huurder liet zich vertegenwoordigen door Savills Agency.

Reageer op dit artikel