nieuws

Cube Centre verhuurt minimaal 2.500 m2

Transacties

Vereniging Bodyfashion Nederland verhuist per 1 januari 2015 met het Bodyfashion center naar Cube Centre in Almere. Cube Centre, voorheen het Mode Centrum Almere, is een investering van Van Boom & Slettenhaar. Met de komst van het Bodyfashion Center verwacht Cube Centre ongeveer zestig nieuwe huurders te contracteren voor minimaal 2.500 m2.

Cube Centre verhuurt minimaal 2.500 m2

Afgelopen jaar heeft Cube Centre voor ongeveer 5.200 m2 aan nieuwe contracten gesloten met diverse partijen. Tweederde betrof modegerelateerde partijen. Met de komst van het Bodyfashion Center heeft Cube Centre, na het faillissement van TCN-dochter Brandboxx Almere, binnen een jaar haar bezettingsgraad met 65 procent verhoogd. Dit betekent dat er nog 35 procent voor verhuur beschikbaar is.

Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs uit Almere bracht de transactie met het Bodyfashion Center namens Van Boom & Slettenhaar tot stand.

Reageer op dit artikel