nieuws

Corio verhuurt 5.000 m2 van WOOON

Transacties

Corio heeft de gehele begane grond van Meubelplein 1 in Leiderdorp verhuurd aan Houweling Interieur en Sanisale.com. Houweling Interieur huurt 1.100 m2 met een eerste huurperiode van vijf jaar en Sanisale.com huurt 700 m2 met een eerste huurperiode van tien jaar. Beide winkels zijn inmiddels geopend.

Het nieuwe en het oude deel van WOOON sluiten volgens Corio beter op elkaar aan, nu de blinde muur aan de zijkant is vervangen door een glasgevel en een extra entree voor Houweling Interieur. Eerder dit jaar huurde Garden Life Style de eerste en de tweede verdieping van in totaal 3.000 m2. Corio heeft hiermee het pand van 5.000 m2 aan Meubelplein 1 volledig verhuurd. Corio werd bij deze verhuurtransacties geadviseerd door Creating Retail Parks.

Reageer op dit artikel