nieuws

By the Grape opent in Amsterdam

Transacties

Wijnwinkel By The Grape opent op 29 november zijn derde vestiging in Amsterdam. Daarnaast stapt de formule volledig over op een biologisch en fairtrade assortiment.

By The Grape beschikt momenteel over vestigingen in Velp en Utrecht. Oprichter en mede-eigenaar Derrick Neleman wil ook winkels openen in Den Haag en Rotterdam. Hij heeft echter niet de ambitie om de grootste wijnwinkelketen van Nederland te worden. ‘Wij willen juist de favoriete wijnwinkel van de Nederlandse consument zijn’, zei hij tegen RetailNews. Winkels van By The Grape, dat begon als webwinkel, staan volledig in het teken van beleving. De eerste vestiging opende twee jaar geleden in Velp en won afgelopen maand de prijs voor Beste Wijnwinkel van Nederland.

Reageer op dit artikel