nieuws

BP verlengt huur in Braingate Building

Transacties

BP Europa SE/BP Nederland en verhuurder Chalet Group zijn een huurverlenging overeengekomen voor kantoorruimte in Braingate Building aan de Rivium Boulevard 301 in Capelle aan den IJssel. Het betreft 3.086 m2 kantoorruimte en 83 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage.

Braingate Building is een multi-tenant kantoorgebouw met energielabel A dat aan de entree van Rotterdam Business Area (Rivium, Capelle aan den IJssel) ligt. Het gebouw is recent grondig gerenoveerd en voorzien van vergaderruimtes voor algemeen gebruik, een receptiedienst, een bedrijfsrestaurant, fitness voorzieningen en een nog te vestigen Regus Business Center. In het gebouw is nog circa 6.000 m2 beschikbaar.

De verhuurbegeleiding is in handen van DTZ Zadelhoff, de Mik Bedrijfshuisvesting en CBRE. Verhuurder Chalet Group werd bijgestaan door DTZ Zadelhoff. BP is door een integraal team van CBRE geadviseerd.

Reageer op dit artikel