nieuws

Allied Motion tekent huurovereenkomst

Transacties

Kadans Vastgoed en Allied Motion hebben overeenstemming bereikt voor de ontwikkeling van een nieuw kantoor- en bedrijfsgebouw op bedrijventerrein Dordtse Kil III te Dordrecht. Huurder Allied Motion is een langjarige huurovereenkomst aangegaan.

De huurprijs en het investeringssvolume werden niet bekend gemaakt. Het betonnen gebouw ligt op een kavel van 5.300 m2. Het bestaat uit 740 m2 kantoorruimte, 1.900 m2 bedrijfsruimte en 70 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het gebouw is volgens partijen robuust, duurzaam, energievriendelijk en kent een hoog comfort. Allied Motion ontwerpt en vervaardigt relatief kleine hoogwaardige elektromotoren voor medische, industriële en commerciële toepassingen.

T&D Projectontwikkeling en Projectmanagement uit Rotterdam, die de huurder Allied Motion adviseert, nam het initiatief om partijen bij elkaar te brengen. Hercuton tekende voor de realisatie van de nieuwbouw.

Reageer op dit artikel