nieuws

Winkel Flying Tiger aan Rembrandtplein

Transacties

Caransa Groep verwelkomt Flying Tiger als nieuwe huurder in het gerenoveerde winkelpand aan het Rembrandtplein 2 in Amsterdam. De winkel heeft een oppervlakte van 710 m2 verdeeld over de kelder, begane grond en eerste verdieping. De winkel opent naar verwachting eind november 2013 zijn deuren.

Flying Tiger is onderdeel van de Deense Tiger retailketen. Ooit begonnen als één enkele winkel is de formule anno 2013 uitgegroeid tot een gevestigde internationale keten met een eigen assortiment en meer dan 250 winkels in onder andere Denemarken, Litouwen, Duitsland, Engeland, Spanje, Japan en Nederland. Consumenten kunnen bij de winkelketen terecht voor onder meer huishoudelijke producten en cadeauartikelen.

Cushman & Wakefield en Miel Real Estate Solutions adviseerden de verhuurder. De huurder werd geadviseerd door B&O Retail.

Reageer op dit artikel