nieuws

Mandema & Partners huurt 3.000 m2 kantoorruimte

Transacties

Mandema & Partners vestigt zich per 1 januari 2014 in Het 700-Monument aan de Van Alkemadelaan 700 in Den Haag. Het bedrijf heeft een huurovereenkomst gesloten voor 3.000 m2 kantoorruimte in het monumentale gebouw en huurt daarbij 56 parkeerplaatsen.

Mandema & Partners huurt 3.000 m2 kantoorruimte

‘Het 700-Monument dateert uit 1933 en is ontworpen en gebouwd door architect Jan Wils. Kenmerkend voor het gebouw zijn de strakke en kubistische vormen met een minimaal gebruik van ornamenten. Het pand is gerenoveerd waarbij de historische eigenschappen zoals de structuur, lichtinval en afwerking in de oorspronkelijke staat zijn teruggebracht.

Mandema & Partners adviseert zakelijke en particuliere klanten over pensioen, zorg en verzuim en risicomanagement en behoort tot de top 10 intermediairs in Nederland.

Mandema & Partners werd bij deze transactie geadviseerd door NL Real Estate. DTZ Zadelhoff begeleidde de verhuurder, een particuliere belegger.

Reageer op dit artikel