nieuws

Gemiva-SVG Groep huurt Dwerggras 3 Rotterdam

Transacties

Stichting Gemiva-SVG Groep heeft een huurovereenkomst getekend voor de huur van 1.200 m2 multifunctionele ruimte, gelegen op de begane grond aan de Dwerggras 3 in Rotterdam-Ommoord, evenals 24 parkeerplaatsen op het bijbehorend terrein. Door deze transactie is het object voor honderd procent verhuurd.

Stichting Gemiva-SVG ondersteunt kinderen en volwassenen met een handicap – en de mensen in hun omgeving – op alle levensterreinen. Zij ondersteunen hen in hun eigen woonomgeving, op school, op hun werk of op een van de locaties van Stichting Gemiva- SVG Groep. Bij deze stichting kunt u in verschillende regio’s terecht voor verschillende zorgzwaartepakketten en extramurale functies.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (partner in Dynamis) begeleidde de transactie namens de verhuurder.

Reageer op dit artikel