nieuws

Emmes Group verhuurt winkelpanden

Transacties

De Inditex Group, bekend van de merken Zara, Bershka en Pull & Bear, sloot onlangs twee huurovereenkomsten met winkelbelegger Emmes Group. Op de Rechtestraat 18-20 in Eindhoven opende Bershka op 8 oktober haar nieuwste winkel. Naar verwachting volgt in het tweede kwartaal van 2014 Pull & Bear in Amsterdam.

Emmes Group verhuurt winkelpanden

Emmes Group heeft de panden Rechtestraat 18 en 20 verbouwd en samengevoegd en creëerde daarmee een winkel van 1.000 m2. Het pand werd in augustus opgeleverd aan Bershka, op 8 oktober gingen de deuren open voor het winkelend publiek. De winkel in Eindhoven is de twaalfde winkel in Nederland van de Spaanse retailer.

In Amsterdam heeft Pull & Bear 1.600 m2 winkelruimte gehuurd aan de Kalverstraat/Rokin in het gebouw Rokin Plaza. Naar verwachting wordt de zesde Nederlandse winkel van deze Spaanse modeketen in het tweede kwartaal van 2014 geopend. Het pand Rokin Plaza wordt momenteel herontwikkeld door Emmes Group. Met de verhuur aan Pull & Bear zijn alle zesduizend beschikbare winkelmeters in het pand ingevuld. Vastgoedadviseur Moot Retail begeleidde beide transactie.

Reageer op dit artikel