nieuws

Cadeauwinkel Flying Tiger naar Binnenwegplein

Transacties

CBRE Global Investors en Flying Tiger hebben een huurovereenkomst gesloten voor 365 m2 winkelruimte aan het Binnenwegplein 8 in Rotterdam. In november opent Flying Tiger de deuren van haar negende winkel in Nederland.

Flying Tiger is een onderscheiden winkelformule in cadeauartikelen en maakt deel uit van de Deense Tiger-keten. Deze begon in 1995 in Kopenhagen en omvat inmiddels meer dan 250 winkels in onder meer Scandinavië, Duitsland, Engeland, Griekenland, Spanje, Portugal, Italië, Japan en Nederland. Binnenwegplein 8 in het centrum van Rotterdam is een belegging van het CBRE Dutch Retail Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors.

Huurder Flying Tiger werd geadviseerd door B&O Retail. Verhuurder CBRE Global Investors werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel