nieuws

w&l eerste huurder sm@rt offices

Transacties

W&L Belastingadviseurs & Accountants heeft zich als eerste huurder (110 m² kantoorruimte) gevestigd in de Sm@rt Offices, op de 6e verdieping van het Coengebouw.

Sm@rt Offices is een initiatief van eigenaresse Pronam, om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar flexibele huurmogelijkheden en de behoefte aan kleinere kantoorruimtes (tot ongeveer 300 m²) binnen de Amsterdamse vastgoedmarkt. Dit flexibele kantoorconcept is opgezet voor kleine IT-bedrijven, startende ondernemingen, projectgroepen en internationale satellietkantoren, die wel een groeiverwachting hebben, maar zich niet voor langere tijd willen of kunnen committeren, en wel op zoek zijn naar een eigen kantoorruimte. Doorgroei van het bedrijf is mogelijk op de verdieping, maar daarnaast ook op andere verdiepingen in het gebouw.Sm@rt Offices is een volledig ingerichte kantoorvloer, die standaard is voorzien van plafonds, vloerbedekking, verlichting, wanden en CAT 5 bekabeling, centrale serverruimte en gemeenschappelijke pantry. Op deze verdieping kunnen kantoorruimtes worden gehuurd vanaf 50 m² tot 300 m² voor een flexibele periode. Huurders in Sm@rt Offices kunnen verder gebruik maken van inkoopvoordelen bij de aanschaf van meubilair (IKEA), computers en toebehoren (DELL), kantoorartikelen (Office Depot), schoonmaakcontracten (RSB), drukwerk en advertenties (Creatiefpunt) en catering (Sodexho). De verdieping beschikt verder over drie ingerichte spreek/vergaderruimtes, die per dagdeel gehuurd kunnen worden.

Reageer op dit artikel