nieuws

voormalig pand van moppes diamonds verhuurd

Transacties

Het voormalige pand van Van Moppes Diamonds aan de Albert Cuypstraat 2-6 in Amsterdam is voor vijftien jaar verhuurd aan Sweet Resorts.

Het gebouw met een omvang van 2.700m2 ligt op een markante plek in Amsterdam en is in 1889 gebouwd als diamantslijperij. Onlangs is het gebouw gekocht door Maeyveld. Het gebouw wordt gekenmerkt door fraaie balkenplafonds, gietijzeren kolommen en een vrije hoogte van 3,50 meter. Maeyveld renoveert het gebouw momenteel en zal het zoveel mogelijk in originele staat terugbrengen. Na de renovatie zal Sweet Resorts de eerste van haar naar verwachting vijf vestigingen in Nederland openen in het gebouw. Sweet Resort biedt gekwalificeerde medische behandelprogramma’s en bijbehorende faciliteiten die specifiek zijn gericht op de snel groeiende groep van mensen met diabetes. Appelhoven Vastgoedadviseurs begeleidde Maeyveld bij de verhuur. Sweet Resorts werd bijgestaan door Cz Hoen Makelaars.

Reageer op dit artikel