nieuws

vastned o/i huurt kantoor in zoetermeer

Transacties

VastNed Offices/Industrial heeft voor zijn kantoorpand in Zoetermeer een 10-jarige huurovereenkomst gesloten met Rabobank.

De overeengekomen huursom bedraagt 586.000 euro per jaar. Dat heeft het vastgoedfonds gisteren bekendgemaakt in een persbericht. Het betreft een kantoorpand met een verhuurbaar oppervlakte van 3.856 m2 en 75 parkeerplaatsen aan de Eleanor Rooseveltlaan 29-51 te Zoetermeer. Rabobank Vlietstreek-Zoetermeer betrekt het pand in het eerste kwartaal van 2007. Daarmee sluit de verhuur precies aan op de huidige verhuur aan de Stichting Fundeon. Volgens VastNed Offices/Industrial is deze verhuur van groot belang voor het expiratieschema voor de komende periode. De in Nederland theoretisch mogelijke expiraties per 30 september 2006 zijn voor het boekjaar 2006 tot 2 procent teruggebracht en voor 2007 tot 17 procent.

Reageer op dit artikel