nieuws

Vastgoedmarkt verhuist naar Prinsenhof in Den Haag

Transacties

4) Vastgoedmarkt verhuist nog voor het einde van dit jaar naar de nieuwe prestigieuze ontwikkeling Prinsenhof van BPF Bouwinvest in Den Haag aan de Schenkkade.

De verhuizing maakt deel uit van de gisteren bekend geworden overname van ten Hagen Stam door de Sdu. De business unit Bouw van ten Hagen Stam, waartoe onder meer Vastgoedmarkt en Cobouw behoren, verhuist begin december van het huidige adres aan de Juliana van Stolberglaan naar de nabijgelegen Schenkkade, overigens op steenworp afstand van het hoofdkantoor van uitgever Sdu in Centre Court. Sdu heeft voor de business unit Bouw van ten Hagen Stam 2400 m2 op de 23e en 24e verdieping van Prinsenhof gehuurd. Een huurprijs is niet genoemd, maar het eerder bekend gemaakt huurniveau van Prinsenhof ligt rond de 190 euro per m2. Troostwijk Makelaars in den Haag bemiddelde bij de huur namens de eigenaar. Zoals bekend waren PWC en KPN Telecom de oorspronkelijke huurders van de Prinsenhof, maar zagen deze ondernemingen af om het gebouw te betrekken. Boer Hartog Hooft is bij de zaak betrokken namens PriceWaterhouse. Het contract is aangegaan voor 10 jaar.     

Reageer op dit artikel