nieuws

UWV huurt 12.500 m2 in Zwolle

Transacties

Het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) heeft een huurcontract getekend voor een locatie in Zwolle.

Het UWV huurt 12.411 m2 tegen een marktconforme prijs in de ontwikkeling Carré aan de Koggelaan 5a, nabij het station. Carré is een grootschalige kantoorontwikkeling op het Hanzeland van Eurocommerce. De oppervlakte in het gebouw bedraagt in totaal 31.580 m2 over zeven bouwlagen en zes bouwdelen. Eerder al huurden KPN en de gemeentelijke instantie BVG respectievelijk 11.000 en 6000 m2. Met het huurcontract van het UWV is de ontwikkeling nu geheel verhuurd.Het UWV zal Carré medio 2006 gaan betrekken, zodra het gebouw is opgeleverd. Dat betekent dat de uitvoeringsinstantie de andere panden in Zwolle die het nu heeft gehuurd, zal verlaten. Bij de deal is geen adviseur betrokken geweest. Eurocommerce is op dit moment in gesprek met binnen- en buitenlandse beleggers over de verkoop van de ontwikkeling.Begin deze maand werd al bekend dat het UWV voor een van haar regionale hoofdkantoren 12.000 m2 kantoorruimte heeft gehuurd in het onlangs opgeleverde kantorencomplex La Défense aan de Spoordreef in Almere. Deze ontwikkeling is ook van Eurocommerce.     

Reageer op dit artikel