nieuws

Thomassen Turbine sluit nieuwe huurovereenkomst

Transacties

Op bedrijventerrein Havelandseweg in Rheden heeft Thomassen Turbine Systems 5235 m2 bedrijfsruimte, 2518 m2 kantoorruimte, 2530 m2 buitenterrein en achttien parkeerplaatsen gehuurd van een particuliere belegger.

Thomassen Turbine Systems (TTS) is reeds gevestigd op het bedrijventerrein. TTS houdt zich onder andere bezig met de productie en het testen van gasturbines. Vanwege het aflopen van de huidige huurovereenkomst en de behoefte aan uitbreiding overwoog TTS naar een andere locatie te verhuizen. Doordat de verhuurder elders op het terrein extra vierkante meters, waarvan een deel nieuw te bouwen kantoren, kon aanbieden en bereid was de nodige investeringen te verrichten in de bestaande reeds gehuurde bedrijfsruimte, kon TTS als huurder worden behouden.Er is een tienjarige huurovereenkomst gesloten op basis van een marktconforme huurprijs. DTZ Zadelhoff Arnhem heeft de transactie namens de verhuurder begeleid. De huurder werd geadviseerd door Engelsing Makelaars.    

Reageer op dit artikel