nieuws

rsm niehe lancee naar oostpoort centre

Transacties

Accountants- en belastingadvieskantoor RSM Niehe Lancee neemt half november zijn intrek in Oostpoort Centre bij het NS-station Haarlem/Spaarnwoude.

In dit kantoorgebouw van ontwikkelaar Maeyveld huurt RSM Niehe Lancee voor een periode van tenminste vijf jaar 2600 m2. Ruim honderd medewerkers van RSM Niehe Lancee zullen werkzaam zijn in Oostpoort Centre. Het definitieve huurcontact is onlangs getekend. RSM Niehe Lancee is nu nog gevestigd aan de Schipholpoort te Haarlem. Daar zijn ook de samenwerkingsverbanden Brouwer & Oudhof Administratieconsulenten en Pesman Advocaten gehuisvest. Ook deze zullen meeverhuizen.Voor Maeyveld is de komst van RSM Niehe Lancee wederom een stap in de verdere invulling van het gebied Haarlem Oostpoort. Behalve een 8000 zitplaatsen tellend stadion voor de HFC Haarlem ontwikkelt Maeyveld er onder meer een hotel, kantoren, leisure, grootschalige detailhandel, woningen, buurtvoorzieningen en een parkeerragare voor 800 auto’s onder het stadion. Het gaat in totaal om ruim 35.000 m2.

Reageer op dit artikel