nieuws

Robert Walters huurt in nieuwbouw WTC Amsterdam

Transacties

Robert Walters, een organisatie actief in werving en selectie, heeft 600 m2 kantoorruimte gehuurd op de derde verdieping in de Hoogbouwtoren van de nieuwbouw van het World Trade Center Amsterdam.

De ruimte in het WTC gaat plaats bieden aan het Nederlandse kantoor van Robert Walters, dat voorheen gehuisvest was in het gebouw Rivierstaete aan de Amstel. DTZ Zadelhoff Amsterdam bracht deze transactie tot stand in samenwerking met het World Trade Center Amsterdam management. De overeengekomen huurprijs is niet bekendgemaakt. Ongeveer twee weken geleden huurde DoCoMo I-mode Europe 1550 m2 in dezelfde toren, tegen een huurprijs van ongeveer 387 euro per vierkante meter per jaar. Het nieuwbouwgedeelte van het WTC omvat naast 22.500 m2 kantoorruimte in de toren, 15.000 m2 kantoorruimte in de laagbouw, die is verhuurd aan Nauta Dutilh Advocaten. De begane grond aan het Zuidplein zal worden ingevuld met diverse winkel- en horecaformules. Op 25 en 26 juni 2004 wordt de nieuwbouw geopend.

Reageer op dit artikel