nieuws

NMa/Opta huurt 7000 m2 kantoorruimte in Zurich-toren

Transacties

NMa/Opta huurt 7000 m2 kantoorruimte in de Zurich-toren aan de Muzenstraat 31-105 in Den Haag.

De Zurich-toren maakt deel uit van de Resident. De huurprijs bedraagt 205 euro per vierkante meter per jaar. Jones Lang LaSalle Den Haag trad bij deze transactie op namens eigenaar Zurich. NMa/Opta heeft al 2000 m2 in gebruik en komt hiermee op 9000 m2. Zurich blijft zelf ook in het gebouw gehuisvest. Andere huurders zijn advocatenkantoor Stevens Thunnissen, de IPO en Regus. De Zurich-toren is met zijn 88 meter hoogte een markante toren in hartje Den Haag en is ontworpen door de Amerikaanse architect Cesar Pelli. Volgens nog onbevestigde berichten wordt de Zurich-toren door de eigenaar Zurich Financial Services binnenkort verkocht aan de Amerikaanse ontwikkelaar en belegger Tishman Speyer als onderdeel van een veel grotere vastgoedportefeuille-deal.

Reageer op dit artikel