nieuws

nieuwe huurders voor musiskwartier arnhem

Transacties

In het nog te openen Arnhemse winkel- en woongebied Musiskwartier hebben retailers voor 2.

30 m2 winkels gehuurd. Plus Vastgoed heeft voor Plus supermarkt 2424 m2 winkelruimte gehuurd aan het Velperplein. Daarnaast hebben Zeeman Textiel Supers (235 m2), Wave International (Cosmo kapsalon van 181 m2) en Detail Line (Björn Borg vestiging van 90 m2) winkels gehuurd. De huurprijzen zijn niet bekendgemaakt. DTZ Zadelhoff bracht de transactie tot stand namens eigenaar Multi Development. Het Musiskwartier is bijna voltooid en zal op 24 augustus officieel worden geopend. Het project omvat 32.000 m2 winkels, inclusief een vernieuwde V&D, uitbreiding van de parkeergarage, een ondergrondse fietsenstalling en 76 luxe koopappartementen. Er zijn nog enkele winkelunits beschikbaar.

Reageer op dit artikel