nieuws

Ministerie van Financiën betrekt helft Prinsenhof

Transacties

Het ministerie van Financiën huurt voor een periode van 3,5 jaar ruim 31.

00 m2 in Prinsenhof, Den Haag. Het ministerie huurt de ruimte van KPN Telecom. De verhuizing van de ambtenaren per 1 januari 2006 houdt verband met de renovatie van het huidige kantoor aan het Korte Voorhout. Het ministerie van Financiën zal de laagbouw van Prinsenhof, gebouwdeel A tot en met C, in gebruik nemen vanaf 1 januari 2006.Prinsenhof, met een kantooroppervlak van 60.000 m2 is een ontwikkeling van BPF Bouwinvest namens BPF Bouw. In Prinsenhof is nog ongeveer 25.000 m2 kantoorruimte te huur in de hoogbouw. Voor de verhuur zijn ingeschakeld makelaarskantoor Troostwijk Makelaars OG in Den Haag en Boer Hartog Hooft in Amsterdam. De huurprijs ligt rond 195 euro per vierkante meter.

Reageer op dit artikel