nieuws

Ministerie LNV huurt ruimte bij

Transacties

Het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij (LNV) heeft ongeveer 3600 m2 kantoorruimte en 610 m2 archiefruimte bijgehuurd in een kantoorpand aan de Laan van Nieuw Oost Indië 131-135 in Den Haag.

De uitbreiding betreft de kantoorruimte die door International Service for National Agricultural Research wordt achtergelaten. Medio 2001 werd voor het ministerie op deze locatie al ruim 5000 m2 kantoorruimte aangehuurd waardoor het totaal gehuurde metrage nu uitkomt op ruim 8900 m2. Hiervoor is een nieuw contract afgesloten voor de duur van vijf jaar. De overeengekomen huurprijs bedraagt 151 euro per vierkante meter per jaar. Ook worden 165 parkeerplaatsen gehuurd voor 655 euro per parkeerplaats per jaar. Meeùs Bedrijfshuisvesting Den Haag was betrokken bij de totstandkoming van de nieuwe huurovereenkomst. De eigenaar is Van Wilsum Projecten.Het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag (50.000 m2) zal worden gerenoveerd. Nog niet bekend is of dit gefaseerd zal plaatsvinden. Zolang hierover nog geen duidelijkheid bestaat, wil de Rijksgebouwendienst geen uitspraak doen over mogelijke tijdelijke herhuisvesting van haar werknemers.    

Reageer op dit artikel