nieuws

McCann-Erickson huurt 3100 m2 in Amstelveen

Transacties

Een particuliere belegger heeft in het kantoorgebouw Bovenkerkerweg 6-8 in Amstelveen ongeveer 3100 m2 kantoorruimte en 90 bijbehorende parkeerplaatsen verhuurd aan het reclamebureau McCann-Erickson.

et gebouw, gelegen op een zichtlocatie in Amstelveen tegenover Canon en nabij de Kamer van Koophandel, wordt voor oplevering door de verhuurder geheel gerenoveerd en zal medio juni door McCann-Erickson in gebruik worden genomen. De huurperiode bedraagt tien jaar, een huurprijs werd niet bekendgemaakt. De vraaghuurprijs bedroeg 165 euro per vierkante meter per jaar voor de kantoorruimte en 795 euro per parkeerplaats per jaar.DTZ Zadelhoff trad bij deze transactie op voor de verhuurder, Joseph Elburg voor de huurder.

Reageer op dit artikel