nieuws

Maxeda naar Keynes Building Amsterdam

Transacties

Retailgroep Maxeda Nederland, het voormalige Vendex KBB, heeft in Amsterdam een huurcontract afgesloten voor zo’n 2.700 m2 kantoorruimte in het kantoorgebouw Keynes Building.

Het voltallige personeel van het hoofdkantoor zal worden gehuisvest op de eerste etage, hetgeen de onderlinge samenwerking en teamgeest zal bevorderen. Tevens is de kwaliteit van het kantoor en de werkplekken aanzienlijk beter dan de huidige huisvesting. Kantoorgebouw Keynes Building is gelegen aan het John M. Keynesplein 10 in Amsterdam. Verhurende partij is G&S Vastgoed. Het kantoorgebouw is inmiddels verkocht aan Nordcapital Immobilienfonds Niederlande 8 Gmbh & Co K.G. CB Richard Ellis trad bij deze transactie op namens huurder Maxeda.

Reageer op dit artikel