nieuws

Imtech huurt ruim 2000 m2 in Quinterium Offices te Gouda

Transacties

Vastgoedbelegger KFN heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met de beursgenoteerde Europese technische dienstverlener Imtech.

Vanaf 1 maart 2004 huurt de Holding van Imtech ruim 2000 m2 kantoorruimte en 42 parkeerplaatsen in Quinterium Offices I te Gouda. Het holdingkantoor van Imtech is ook gevestigd in Gouda. Imtech kiest hiermee voor voortzetting van de holdingactiviteiten vanuit Gouda. KFN is met 31.345 m2 kantoorruimte de grootste aanbieder van kantoren in Gouda. Quinterium Offices I is onderdeel van het kantorencomplex Quinterium Offices, bestaande uit vijf kantoren gelegen in het bedrijvenpark Goudse Poort. De Goudse Poort kent een veelheid aan functies, zoals kantoren, grootschalige perifere detailhandel, distributiecentra en productiebedrijven. In totaal biedt het bedrijvenpark werkgelegenheid aan ruim 7000 mensen. In de komende jaren is een intensieve revitalisering van de Goudse Poort voorzien, waarbij mobiliteit, veiligheid en parkmanagement belangrijke aandachtsgebieden zijn. KFN vervult hierbij een voortrekkersrol. Eind 2003 had KFN ongeveer 550.000 m2 kantoorruimte in portefeuille en nog eens 36.500 m2 in ontwikkeling. Hiermee worden 500 huurders, verspreid over meer dan tachtig complexen in zestien steden bediend. Met een portefeuille van ongeveer 1,3 miljard euro behoort KFN tot de top-5 van kantorenbeleggers van Nederland.

Reageer op dit artikel