nieuws

horeca montevideo volledig verhuurd

Transacties

De 1600 m2 horecaruimte op de begane grond van Montevideo, met ruim 152 meter de hoogste woontoren van Nederland, is volledig verhuurd.

Een grote diversiteit aan kwaliteitsrestaurants is in de plint van deze markante toren op de Kop van Zuid in Rotterdam neergestreken. Huurders zijn: ONO (een Japans restaurant), Zonnevis (een visrestaurant), Kelly & Ping (een aziatisch restaurant in de stijl van de jaren twintig), BrasilBrasil (een Braziliaans restaurant), Odyssee en Humphrey’s. Remmers Retail en Adhoc Horecamakelaars hebben collegiaal voor de verhuur van de horecaruimte gezorgd. Montevideo, een ontwikkeling van ING Real Estate, telt 192 luxe appartementen, ruim 5000 m2 kantoorruimte verdeeld over zeven verdiepingen, 1600 m2 horeca en 272 parkeerplaatsen.

Reageer op dit artikel