nieuws

gouden gids huurt in gebouw jupiter

Transacties

Gouden Gids huurt per 1 maart 2007 9.124 m2 in kantoorgebouw Jupiter in A

sterdam Zuidoost, dat OVG heeft aangekocht. CB Richard Ellis is in het proces opgetreden als adviseur van Gouden Gids. De overeengekomen huurprijs is niet bekendgemaakt. Sinds augustus 2005 is Gouden Gids opzoek naar geschikte huisvesting voor haar hoofdkantoor, verkoopkantoor Amsterdam en het operationele hoofdkantoor van World Directories. Het gebouw Jupiter, daarvoor in eigendom van Deka Immobilien Investment, voldoet aan de wensen van Gouden Gids. Jupiter maakt deel uit van de grootschalige ontwikkeling Plaza Arena. Het onderliggende masterplan is ontworpen door de gerenommeerde stedenbouwkundige architect Kees Christiaanse. De Architecten Cie is verantwoordelijk voor het ontwerp van het gebouw, dat in totaal 12.096 m2 v.v.o. groot is. s

Reageer op dit artikel