nieuws

Furness Logistics huurt 11.000 m2 in distributiecentrum Moerdijk

Transacties

Furness Logistics heeft 10.932 m2 bedrijfs- en 384 m2

antoorruimte (ongeveer de helft) in een groot distributiecentrum in Moerdijk gehuurd. De huurprijs bedraagt martkconform 49 euro per m2. Het gebouw is gelegen aan de Middenweg 37 op Bedrijven Park Moerdijk, is eigendom van Bouwfonds Asset Management Moerdijk en is recent opgeleverd. Cushman & Wakefield Healey & Baker (C&W/H&B) heeft de transactie namens Furness Logistics tot stand gebracht. De huurder heeft het pand per 1 mei 2004 in gebruik genomen. DTZ Zadelhoff en CB Richard Ellis hebben de verhuuropdracht van dit pand. Wincanton Trans European Nederland had al de andere 11.000 m2 bedrijfsruimte – waarvan 1355 m2 entresol – in hetzelfde pand gehuurd. De huurprijs van deze overeenkomst komt neer op 535.000 euro per jaar.

Reageer op dit artikel