nieuws

eerste huurder voor gebouw apollo amsterdam

Transacties

Carlson Wagonlits is de eerste huurder van het gebouw Apollo aan de Wisselwerking in Diemen.

Het bedrijf huurt er 3.440 m2. Apollo is begin dit jaar gekocht door Eurocommerce, die het gebouw leeg heeft aangekocht van Breevast. Het gebouw heeft een omvang van ongeveer 19.500 m2. Eurocommerce is ook nog met andere huurkandidaten in gesprek. Het gebouw Apollo is eind jaren negentig gebouwd voor uitzendorganisatie Randstad om het hoofdkantoor in te vestigen. Uiteindelijk heeft Randstad het gebouw nooit betrokken en heeft het gebouw sinds oplevering leeggestaan. Eerder was er sprake van dat PCM Uitgevers naar het pand zou verhuizen, maar het personeel verzette zich daartegen. DRS Makelaars was als enige makelaar betrokken bij de transactie en trad op voor Carlson Wagonlits. Voor Eurocommerce heeft geen makelaar opgetreden.

Reageer op dit artikel