nieuws

easynet naar karspeldreef 14 amsterdam

Transacties

Easynet/Sky Broadband Services Limited verhuist naar het voormalige hoofdkantoor van ING Lease, Karspeldreef 14 te Amsterdam, een gebouw dat eigendom is van Oppenheim Property Services.

DRS Makelaars heeft daar ongeveer 3.000 m2 kantoorruimte aangehuurd voor Easynet. Het bedrijf gaat de begane grond tot en met de vierde verdieping in gebruik nemen, alsook 60 parkeerplaatsen. In het gebouw blijft nog ongeveer 1.325 m2 beschikbaar voor verhuur. DRS Makelaars heeft de belangen namens Easynet behartigd en zal namens Oppenheim de resterende meters verhuren. Onlangs heeft DRS al 385 m2 kantoorruimte verhuurd op de zevende verdieping aan Maxcredible.Het huurprijsniveau bedraagt bij de laatste transactie ongeveer 160 euro per m2. De transactie bij Easynet is marktconform.

Reageer op dit artikel