nieuws

dtz zadelhoff naar apollolaan amsterdam

Transacties

DTZ Zadelhoff heeft besloten zijn centrale afdelingen Taxaties, Research, Beleggingen en International per 1 januari 2008 bijeen te brengen in Amsterdam.

Samen met de in Amsterdam gevestigde DTZ-adviseurs zullen zij verhuizen naar de Apollolaan, naast het Hiltonhotel. DTZ heeft daartoe het gebouw Apollolaan 150 gehuurd, met een omvang van zo’n 3.350 m2. In dit markante gebouw, ontworpen door het internationaal befaamde architectenbureau Skidmore Owens en Merrill (SOM), is thans nog Accenture gevestigd. Door dit besluit verhuizen ruim vijftig adviseurs van Utrecht naar Amsterdam. Na samenvoeging zullen ongeveer 150 mensen vanuit de nieuwe vestiging werkzaam zijn. DTZ-voorzitter Cees de Jong over het nieuwe pand: ?Het is een zeer transparant en flexibel gebouw op een prestigieuze toplocatie. Het is de bedoeling dat ook enkele DTZ-collega’s van onze buitenlandse kantoren vanuit onze nieuwe vestiging in Amsterdam hun op Europa gerichte werkzaamheden zullen verrichten. Hiermee spelen wij in op de groeiende internationalisering van de vastgoedsector.’

Reageer op dit artikel