nieuws

Bessem & Partners realiseert drie forse winkeltransacties

Transacties

Modeketen The Sting heeft het pand Diezestraat 73-79 in Zwolle aangehuurd voor 310.

00 euro per jaar. Het winkelpand, eigendom van Focas, heeft een oppervlakte van ongeveer 2000 m2. De vorige huurders, Wibra en Euroland, zijn door The Sting uitgekocht. Kruidvat heeft in winkelcentrum Boven ’t IJ aan het Slotermeerplein in Amsterdam de voormalige vestiging van Megapool gehuurd. De winkelruimte heeft een oppervlakte van ongeveer 1000 m2, verdeeld over twee etages en is eigendom van een particuliere belegger. De huursom bedraagt 380.000 euro per jaar. Kruidvat gaat in Boven ’t IJ voor het eerst in Nederland een winkel met meerdere etages exploiteren. Miss Etam heeft de voormalige Zeeman-winkel in de Hoogstraat 1 in Leiden aangehuurd. Deze winkel, eigendom van Dela, heeft een oppervlakte van ongeveer 500 m2, de huur bedraagt circa 190.000 euro per jaar.Bij deze transacties trad Bessem & Partners op namens de nieuwe huurders.

Reageer op dit artikel