nieuws

Arbo Unie huurt 2600 m2 in stadioncomplex De Vliert

Transacties

In het complex waarin ook het voetbalstadion De Vliert van FC Den Bosch is gesitueerd, heeft de Arbo Unie 2600 m2 kantoorruimte gehuurd van de Bossche Investerings Maatschappij (BIM).

Het huurcontract geldt voor vijf jaar en de overeengekomen huurprijs bedraagt 125 euro per vierkante meter. De Arbo Unie verhuist eind september van twee panden aan de Eindhovenlaan 3 en 3a in Den Bosch naar een vleugel van het BIM-centrum De Vliert. DTZ Zadelhoff Corporate Real Estate Services bracht namens Arbo Unie de transactie tot stand in samenwerking met DTZ Zadelhoff Den Bosch. RSP Makelaars trad op namens de BIM. Onderdeel van de huurovereenkomst is dat BIM de twee panden aan de Eindhovenlaan, eigendom van Arbo Unie, overneemt. De BIM wil deze panden meteen doorverkopen. Naar verluidt bedraagt de vraagprijs voor beide panden, met een gezamenlijk vloeroppervlak van 1660 m2, ongeveer 1,3 miljoen euro.

Reageer op dit artikel