StiB 2018

VASTGOEDMARKT STIB AWARD 2018

De award is een prijs voor de meest succesvolle gebiedsversterking die bijdraagt aan het intensiveren van de vitaliteit en dynamiek van stad of dorp. De verkiezing is een initiatief van Syntrus Achmea Real Estate & Finance en Vastgoedmarkt. Projecten konden t/m februari 2018 worden ingediend.

Zwembad Hart van Zuid wint StiB Award 2018 >

Diederik Erkel van Hart van Zuid en Vincent van der Meulen van Kraaijvanger ontvangen de StiB Award 2018 uit handen van Claudia Zuiderwijk.

Diederik Erkel van Hart van Zuid en Vincent van der Meulen van Kraaijvanger ontvangen de StiB Award 2018 uit handen van Claudia Zuiderwijk.


De vier genomineerde projecten voor de StiB Award 2018 zijn:

De jury is op vrijdag 6 april 2018 bij alle projecten ontvangen en rondgeleid om zich een oordeel van de kwaliteit van de projecten te vormen, in het bijzonder de impuls die het project voor de omgeving betekent. Daarna kunnen bezoekers van Provada 2018 hun favoriet aangeven in de stand van Vastgoedmarkt. Op basis van het oordeel van de jury (4/5e) en vakgenoten (1/5e) wordt op 7 juni 2018 om 13.00 uur in de stand van Syntrus Achmea Real Estate & Finance de winnaar bekend gemaakt.

Jury
De vijfkoppige vakjury wordt gevormd door bestuursvoorzitter Claudia Zuiderwijk van de Kamer van Koophandel, directeur Vastgoed Nicole Maarsen van Syntrus Achmea Real Estate & Finance, architect Paul de Ruiter, emeritus hoogleraar gebiedsontwikkeling Friso de Zeeuw (TU Delft) en Vastgoedmarkt-hoofdredacteur Johannes van Bentum.

In 2017 werd de StiB Award gewonnen door Gasthuyspoort in Breda. Download het gratis whitepaper over de StiB Award 2017 >