Yardi

VestigingsadresYardi_logo_150

Haaksbergweg 57
1101 BR Amsterdam
Nederland

Tel: 020-565 00 50
Fax: 020-565 00 59
E-mail: europe@yardi.com
Website: www.yardi.nl

Met Yardi Investment Management heeft u de juiste tools om uw beleggers accurate, gedetailleerde en betrouwbare informatie te bieden. Dankzij de automatisering van analyses en geconsolideerde financiële rapportages én de volledige transparantie bij iedere storting, wekt u vertrouwen bij beleggers. Door geautomatiseerde analyses en geconsolideerde financiële rapportages en volledige transparantie wekt u vertrouwen bij uw belegger.

Technologie biedt nieuwe dimensies van transparantie voor succes op de lange termijn

Robert Teel, Yardi Systems

In deze moeilijke economische tijden en de onzekerheden onder investeerders wordt de vermogensbeheerder tegenwoordig onder druk gezet om een stijgend aantal vragen te beantwoorden; en van deze antwoorden wordt veel meer inhoud en een hogere betrouwbaarheidsgarantie verwacht.

Niet alleen de details van de financiële proefbalans en resultatenrekening worden in toenemende mate onder de loep genomen, maar ook zaken zoals kostenbalansen, omzetdaling, verlengingen en ontheffingsvoorwaarden. Om deze vele vragen over talloze onderwerpen goed te kunnen beantwoorden hebben investeringsmanagers complexe en veelomvattende informatie nodig.

Naast financiële gegevens wensen investeerders en eigenaars nu ook uitgebreide details over de diverse vastgoedactiviteiten. Nieuwe eisen leiden ertoe dat de vermogensbeheerindustrie nieuwe best practices in gebruik neemt voor het beheren van investeringsinformatie. Deze gaan uit van het concept dat alle niveaus van activa and portfoliogegevens beheerst moeten worden binnen één enkele opslagplaats, van waaruit alle benodigde boekhouding en rapportering kan worden geleverd.

Door het ontwerpen van systemen in ERP kunnen investeerders, fondsen- en beleggingsmanagers, asset managers, exploitanten en accountants in onroerend goed) tegenwoordig gebruik maken van een centraal systeem. De volledige integratie van dergelijke systemen brengt analyses op het terrein van financiën, portfolio, prestaties en inkomsten, samen met elk vereist aantal kritische prestatie indicatoren, binnen eenvoudig bereik. Dit geeft managers de mogelijkheid om prestaties te analyseren, taxaties te produceren en meerjarenprognoses op te stellen voor de waarde van individuele activa en de ontwikkeling van deze activa tot fondsniveau.

Deze nieuwe technologie leidt tot efficiëntere interne prestaties, nauwkeurige en frequente waardebepalingen in combinatie met een toegenomen vertrouwen van investeerders. Het opzetten van een solide, betrouwbare infrastructuur die investeerders en managers ondersteunt tijdens de totale investeringscyclus, zelfs in een economische recessie – juist in een recessie – kan de formule zijn voor succes op de lange termijn.

Voor meer informatie ga naar www.yardi.nl of stuur een e-mail naar europe@yardi.com

Vacatures
Career opportunities

Agenda
Events

Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award
Het is voor een bedrijfstak belangrijk en stimulerend om unieke prestaties en persoonlijkheden te erkennen. Daarom vinden wij de jaarlijkse Vastgoedman/vrouw verkiezing iets dat de Nederlandse vastgoedwereld moet koesteren. In een snel veranderende wereld en een snel veranderende vastgoedwereld is het van belang om ook jonge vastgoedprofessionals om hun unieke prestaties te erkennen. Wij willen met de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award een kleine bijdrage leveren om het potentieel dat zij hebben te koesteren en te erkennen.

Bekijk hier de speciale website voor de Young Talent Award