Syntrus-Achmea-Vastgoed

Vestigingsadressyntrus-achmea-logo-150x75
Gatwickstraat 1
1043 GK Amsterdam
Nederland

Postadres
Postbus 59347
1040 KH Amsterdam
Nederland

Tel: 020-60 65 600
E-mail: info@achmeavastgoed.nl
Website: www.syntrusachmeavastgoed.nl

Syntrus Achmea Real Estate & Finance financiert, ontwikkelt en investeert in vastgoed en hypotheken in opdracht van pensioenfondsen en andere institutionele beleggers.

In totaal beheren we circa 16 miljard euro voor meer dan 60 klanten. Wij staan voor verantwoorde rendementen, duurzaamheid, kwaliteitsvastgoed en transparantie.

Wij zijn marktleider in woningbeleggingen, winkelbeleggingen en hypotheekbeleggingen en bieden daarnaast de mogelijkheid om te beleggen in zorgvastgoed, internationaal vastgoed en kantoorbeleggingen. Wij onderscheiden ons door ons full service aanbod en onze uitgebreide ervaring in het beheer van hypotheek- en vastgoedbeleggingen in verschillende fondsstructuren en separate accounts voor institutionele beleggers.

Wij begrijpen vastgoed als beleggingsproduct en hebben in-house expertise op alle schakels in de vastgoedketen. Onze aanpak kenmerkt zich door zorgvuldigheid, financiële discipline en een langetermijnperspectief. Wij streven naar stabiele rendementen en lange termijn waardegroei door actief asset management en actief risicomanagement.

Wij werken met circa 360 professionals vanuit ons kantoor in Amsterdam.

•    Lange termijn belegger
•    Uitgebreid netwerk
•    Projectontwikkeling voor klantportefeuilles
•    Vastgoedexpertise & research
•    Belegger in hypotheken voor meer dan 40 pensioenfondsen