Stichting Obligatiebeheer Noordenwind

noordenwind_new_150

Vestigingsadres
Utrechtseweg 115
6862 AE Oosterbeek
Nederland

Tel: +31 (0)26 – 352 74 78
E-mail: info@stgobligatiebeheernoordenwind.nl
Website: www.stgobligatiebeheernoordenwind.nl

Built on experience, building on vision. Waar verzekeringsmaatschappijen en bancaire instellingen de afgelopen jaren weer groeien in hun succes, gaan wij met Stichting Obligatiebeheer Noordenwind nog een stapje verder. Stap in de wereld waar verzekeraars en banken al jarenlang hun brood mee verdienen: Vermogensgroei realiseren door te investeren in vastgoed.

Stichting Obligatiebeheer Noordenwind is in hoge mate gespecialiseerd in het beleggen in solitaire woningportefeuilles, winkelcentra, winkelpanden en strategisch gelegen bouwgrond. Het accent ligt steeds op A1 locaties door heel Nederland. Daarnaast richten wij ons op binnenstedelijke herontwikkeling, renoveren, ontwikkelen en herbestemming van monumentale panden.

De ervaring leert dat onze strategie en werkwijze door het scherp aankopen van vastgoed, defensief financieren en actief beheren, dé ingrediënten vormen voor een solide belegging. Strategie en beleid van Stichting Obligatiebeheer Noordenwind zijn constant gericht op het genereren van meerwaarde voor beleggers en huurders.