nieuws

Start verkoop appartementen voormalig Prinsengrachtziekenhuis

regios

Het voormalige Prinsengrachtziekenhuis in het hart van het Amsterdamse centrum wordt opnieuw ontwikkeld. De verkoop van een aantal exclusieve appartementen en lofts gaat binnenkort officieel van start. De naam van het project is HOF Prinsengracht. De ontwikkelaar van (een deel van) het complex is COD.

De appartementen die nu in de verkoop worden gebracht zijn tien appartementen in een herontwikkeling van (een deel van) het Prinsengrachtziekenhuis. Vier appartementen/lofts bevinden zich in de jaren ’60 uitbreiding (de voormalige kraamafdeling) van architect Ingwersen aan de Prinsengracht-zijde. Dit betreft een rijksmonument. Bij elke loft van de Prinsengracht  behoren twee parkeerplaatsen in de ondergrondse garage.

Zes appartementen bevinden zich in een nieuwbouw-gedeelte aan de Kerkstraat-zijde. Dit is een ontwerp van de bekende Amsterdamse architect Roberto Meyer van MVSA Architects. Alle appartementen zullen straks beschikken over een parkeerplaats in de ondergrondse garage.

Reageer op dit artikel