nieuws

Reinbouw ontwikkelt zestig woningen Laag-Soeren

regios

Reinbouw Vastgoed ontwikkelt nog eens zestig woningen op het terrein van de voormalige manege Nimmer Dor in Laag-Soeren op de Veluwe.

Op 8 december start Reinbouw met de verkoop van de tweede fase van woningproject Hof van Soeren in Laag-Soeren. Reinbouw Vastgoed is de ontwikkelaar, de realisatie is in handen van bouwbedrijf Reinbouw uit Dieren. De eerste fase van Hof van Soeren bestaat uit 25 woningen. Op één na zijn deze verkocht. De bouw van deze fase vordert gestaag.

Naar verwachting zullen begin van het tweede kwartaal van 2017 de eerste bewoners hun intrek nemen in de nieuwe woningen. Naar verwachting zal de bouw van de tweede fase direct na de zomer van 2017 starten. Koopsommen van deze woningen liggen tussen 190.000 euro en 437.500 euro. 

Reageer op dit artikel