nieuws

Hitmetal koopt bedrijventerrein Beek en Donk

regios

Van Merksteijn Steel Holding heeft een perceel van bijna 6.500 m2 bedrijventerrein aan de Thibostraat/Julianastraat in Beek en Donk verkocht aan Hitmetal Holding.

Hitmetal kocht in 2014 al ruim 23.000 m2 perceel met daarop 15.000 m2 aan opstallen van Van Merksteijn. Het maakt deel uit van het zogenaamde Thibo Bouwstaal-terrein. Het onlangs verkochte perceel grenst aan het in 2014 gekochte perceel en biedt Hitmetal verder ruimte om te groeien.

RSP Makelaars uit Den Bosch bracht de verkoop, in collegiale samenwerking met Plaggemars Makelaars uit Almelo, namens verkoper tot stand. RSP Makelaars en Plaggemars Makelaars hebben nog ongeveer 40.000 m2 bedrijfsterrein op het voormalige Thibo Bouwstaal terrein namens Van Merksteijn in aanbod. De vraagprijs varieert van 85 tot 95 euro per m2.

Reageer op dit artikel