nieuws

Woningen La Gare opgeleverd

regios

35 nieuwbouw appartementen in het project La Gare aan de Aziëlaan te Alphen aan den Rijn zijn door Tetteroo Bouw en Projectontwikkeling opgeleverd aan vastgoedbelegger Newomij.

Newomij is een grote particuliere vastgoedonderneming en richt zich op investeringen in en exploitatie van woningen, kantoren, winkels en bedrijfspanden in Nederland en Duitsland. Tetteroo is actief op het gebied van nieuwbouw- en renovatieprojecten in de woningbouw, utiliteitssector en in de gezondheidszorg.

Koppes Makelaardij heeft voor Newomij de woningen verhuurd. De oplevering van de woningen aan de huurders heeft op 1 november 2016 plaats gevonden. Appelhoven Vastgoedadviseurs heeft de belangen van Newomij behartigd tijdens deze transactie.

Reageer op dit artikel