nieuws

Vastgoed Van Wettum verkoopt transformatieproject Paasheuvelweg 17

regios

Vastgoed Beleggingsmaatschappij Van Wettum heeft het transformatieproject aan Paasheuvelweg 17 te Amsterdam verkocht aan een particuliere belegger. Het project ligt in het sterk in trek zijnde transformatiegebied Amsterdam Zuidoost-Zuid.

Sinds 2002 maakte het voormalig kantoorgebouw van 2.300 m2 onderdeel uit van de portefeuille van Vastgoed Beleggingsmaatschappij Van Wettum. Het kantoorgebouw heeft het merendeel van al die jaren de Koninklijke Visio – Landelijke Stichting voor Slechtzienden en Blinden gehuisvest. De nieuwe eigenaar transformeert het naar woningen in combinatie met de bouw van een woontoren van vijftien verdiepingen. Het totale complex zal circa 230 huurappartementen en studio’s beslaan.  

Namens Vastgoed Beleggingsmaatschappij Van Wettum laat Robbert ter Weijden weten zeer content te zijn met de gerealiseerde verkoop. ‘Het is een prachtig project in een sterk ontwikkelend gebied. Voor ons was dit het moment om het project over te dragen aan een nieuwe eigenaar.’

Reageer op dit artikel