nieuws

Start woningbouw Hoef en Haag in Vianen

regios

Op 15 november geeft Hoef en Haag CV, een samenwerking van de gebiedsontwikkelaars AM en BPD, het startsein voor de bouw van 29 koopwoningen in de woonbuurt Het Dorpshart van het plan Hoef en Haag in Vianen

De 29 woningen in het Dorpshart vormen een uitbreiding op de 45 woningen die al eerder in aanbouw zijn gegaan en deze worden naar verwachting begin 2017 opgeleverd. Het ontwerp is ontleend aan de BAM Wooncollectie.

Sinds de start van de verkoop, nu ruim een jaar geleden, zijn er in de buurten Het Dorpshart en het landelijk gelegen Het Lint samen meer dan 140 woningen verkocht. Belangstellenden kunnen kiezen uit een gevarieerd aanbod, dat bestaat uit eengezinswoningen, hoekwoningen met garage of een ruime twee-onder-één kapwoning met uitzicht op de Meander. Op een paar woningen na zijn deze 29 woningen verkocht. De bouw van de woningen in het Dorpshart is in handen van BAM Woningbouw.

Reageer op dit artikel