nieuws

Stadgenoot kiest voor leegstandsbeheerder Villex

regios

Woningbouwcorporatie Stadgenoot uit Amsterdam heeft leegstandsbeheerder Villex ingeschakeld voor een project aan de Slootdorpstraat. De leegstaande woningen zullen bewoond en verhuurd worden op basis van de leegstandswet tot aan de sloop van het project

Het is voor het eerst dat Stadgenoot kiest voor een extern bedrijf voor de verhuur van leegstaande woningen. ‘Villex is bekend met én in de buurt. Vanwege de goede ervaringen en verhalen was het voor ons een logische beslissing om ook te gaan samenwerken met Villex’, aldus Franck Storm, directeur Klant & Woning van Stadgenoot. Villex zal naast de invulling van de woningen zorgdragen voor een optimale sociale cohesie, onder andere door het opzetten van meerdere buurtacties.

Reageer op dit artikel