nieuws

SMT realiseert onderwijsgebouw Schiedam

regios

SMT Bouw & Vastgoed heeft met Openbare Scholengroep Vlaardingen Schiedam (OSVS) een contract getekend voor het engineer & build-project Nieuwbouw mavo Schravenlant XL in Schiedam.

OSVS heeft SMT Bouw & Vastgoed een engineer & build-opdracht gegeven om voor Mavo Schravenlant XL nieuwbouw te realiseren op basis van een zogeheten voorontwerp plus. Dit ontwerp is uitgewerkt door Frencken Scholl Architecten. Hoogland Vastgoedadvies en Arcadis adviseren OSVS bij de voorbereidingen en de uitvoering.

De bestaande schoolgebouwen aan de Burgemeester van Haarenlaan 952 en Van Hogendorpstraat 103-105 zullen gefaseerd worden gesloopt. Tijdens de bouw gaan de schoolactiviteiten door op een oude locatie en in een tijdelijke behuizing. Op de locatie van deze voormalige schoolgebouwen zal nieuwbouw van 4.400 m2 bvo onderwijsgebouw inclusief gymzaal plaatsvinden. Zo’n 500 leerlingen zullen onderwijs krijgen in het nieuw te realiseren schoolgebouw. De oplevering staat gepland voor juni 2018.

Reageer op dit artikel