nieuws

Slapen op Pier vanaf 300 euro

regios

Danzep en KondorWessels Vastgoed hebben luxe hotelsuites op De Pier in Scheveningen geopend. De Pier suites kosten minimaal 300 euro per nacht.

Dat schrijven de VolkerWessels-onderneming en Danzep in een persbericht.  Met de Pier suites is voor het eerst in Nederland slapen boven strand en zee mogelijk. Burgemeester Van Aartsen opende de suites op 14 november op het Toreneiland van het Scheveningse icoon. De vijf in boutique-stijl gebouwde suites met jacuzzi en terras, bieden gasten uitzicht op de Noordzee vanaf 300 euro per nacht.

De Pier is sinds juli 2015 weer open voor het publiek. De partners kochten het bouwwerk in oktober 2014. Meer dan 3 miljoen bezoekers hebben de vernieuwde Pier inmiddels bezocht. De vernieuwde Pier is herbestemd tot foodboulevard, met een hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, winkels en activiteiten. Op De Pier zijn daarnaast het hele jaar door festivals, culturele events, markten en muzikale optredens. De Pier is het hele jaar open en dagelijks gratis toegankelijk vanaf 10.00 uur. 

Reageer op dit artikel