nieuws

Presentatie ontwerp Hudson’s Bay Amstelveen

regios

ASR Vastgoed Vermogensbeheer heeft op 14 november het ontwerp gepresenteerd voor het nieuwe warenhuis voor Hudson’s Bay in het Stadshart Amstelveen. Het betreft de herontwikkeling van de voormalige V&D-locatie, die vervangen wordt door 21.000 m2 winkelruimte en een nieuwe parkeergarage met 450 plaatsen.

Presentatie ontwerp Hudson’s Bay Amstelveen

Het plan is ontworpen door Rijnboutt. Het bestaande gebouw wordt gesloopt tot op het betonskelet en op duurzame wijze voorzien van een nieuwe, transparante gevel. ASR Vastgoed Vermogensbeheer heeft Top Vastgoed ingeschakeld als ontwikkelaar. Het technisch projectmanagement is in handen van Fimek Estate.

ASR Vastgoed Vermogensbeheer sloot namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarige huurovereenkomst met Hudson’s Bay voor het gehele gebouw. Het complex van ruim 21.000 m2 omvat zes lagen winkelruimte, van kelder tot en met de vierde etage.

Het Stadshart van Amstelveen is meerdere malen verkozen tot het beste winkelcentrum van Nederland. ASR Vastgoed Vermogensbeheer wil investeren in de oostzijde van het stadshart om dit kwalitatief te laten aansluiten bij de uitstraling van de rest van het stadshart.

Reageer op dit artikel