nieuws

Opening Hotel Tulip Inn Amsterdam Airport

regios

Maandag 14 november opent Tulip Inn Amsterdam Airpor zijn deuren voor gasten. Het voormalige kantoorgebouw aan Piet Guilonardweg 3 te Schiphol-Oost is in tien maanden herontwikkeld door eigenaar PingProperties tot een hip groen hotel met 143 kamers.

Vastgoedonderneming PingProperties exploiteert op eigen risico het Tulip Inn hotel, gemanaged door Louvre Hotels Group (LHG). Het hotel is volledig door PingProperties ingericht vanuit het interieur- en belevingsconcept ‘de groene oase op Schiphol’. Hiermee zet het Amsterdamse bedrijf een trendy en duurzaam (Green Key label Gold) businesshotel neer met een luxe beleving tegen een toegankelijke prijs. Zo zijn de hotelkamers uitgerust met comfortabele Auping-bedden, is er in het gehele hotel gratis razendsnelle Wi-Fi en kunnen reizigers 24/7 terecht voor eten en drinken.

Vanuit het hotel is de reiziger met de gratis elektrische shuttle service binnen 15 minuten op de luchthaven. Vanuit Schiphol zijn de bekende trekpleisters in het centrum van Amsterdam per trein in 12 minuten bereikbaar. Het hotel heeft 65 parkeerplekken op eigen terrein en diverse hotelfietsen, waarmee de reiziger bijvoorbeeld naar het naastgelegen Amsterdamse Bos kan gaan.

PingProperties werd in dit traject begeleid door Koninklijke BAM Groep, CVO Group, Boot Advocaten, HSG en STYLING BY de Blieck.

Reageer op dit artikel